Airconditioning


Wist u dat Noya installatietechniek F-gassen Stek gecertificeerd is, en daarbuiten ook als bedrijf Kiwa F-gassen gecertificeerd is
Dat betekent dat wij Airco systemen mogen installeren, repareren, vullen en onderhouden.Dat kan en mag alleen uitgevoerd worden door bedrijven met bedrijf certificering! Een standaard persoons certificaat is hiervoor niet genoeg! Ook niet als zzp er!! Die mogen zich wel verhuren aan bedrijven die hiervoor gecertificeerd zijn      (zoals Noya Installatietechniek)


Dus pas op met de “snelle klus figuren” voor hun hangt een milieu delict in de lucht, en voor u vaak een niet goed geïnstalleerde installatie! Lekker goedkoop is vaak duurkoop zonder garantie! en comfort!


"Als wij een airco bij u plaatsen, is dit totale ontzorging. Wij nemen de verpakking materialen mee, laten alles schoon achter zodat u direct kunt genieten van het comfort die wij u beloofd hebben"   


Wat is nou SEER en SCOP? en waarom is dit zo belangrijk?

Het energieverbruik van een airco-warmtepomp wordt uitgedrukt in de SEER-waarde en SCOP-waarde. Hoe hoger de SCOP- en SEER-waarden, hoe zuiniger het aircotoestel. Dankzij deze labels kunnen de energieprestaties van verschillende toestellen makkelijk met elkaar worden vergeleken.

SEER-waarde:
SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) geeft de seizoensgebonden waarde van de energie-efficiëntie van het product weer en bepaalt zijn energieklasse in koelmodus.

SCOP-waarde:
SCOP (Seasonal Coefficient of Performance) geeft het seizoensgebonden rendement weer en bepaalt de energieklasse van de warmtepomp in verwarmingsmodus.
Airconditioning – ook wel klimaatregeling, luchtbehandeling of luchtregulering genoemd – is het regelen van de temperatuur en luchtvochtigheid in binnenruimtes naar het gewenste niveau.

Wanneer je verkoeling op prijs stelt en dit ook nog eens zo energiezuinig wil doen dan is een split-unit airco verreweg de beste oplossing. Daarnaast neemt hij geen ruimte in beslag in tegenstelling tot mobiele airco's die altijd een sta-in-de-weg zijn en veel herrie maken. Bekende merken zijn: Daikin en Mitsubishi LG en Fujitsu. De reden dat dit type een split airco wordt genoemd komt doordat de airco uit twee eenheden (units) bestaat, het binnendeel (indoorunit) en het buitendeel (outdoorunit).

Zelf werken wij voornamelijk met het merk Inventor en Fujitsu, deze zijn zeer zuinig, stil, en ook goed betaalbaar en van een absolute A kwaliteit. Deze Airco's zijn A+++ en sommigen zelfs standaard voorzien van WIFI, hiermee kunt u vanaf afstand het klimaat thuis regelen.

Met een airconditioning kunt u uw huis of bedrijf koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren, en een airco is daarmee een stuk veelzijdiger dan een traditionele verwarming. 

Ionen... bijna elke klant van ons kent deze therm door de Corona pandemie... hierdoor zijn een hoop mensen meer op gaan letten op lucht verspreiding. Door dit filter worden ionen vrijgegeven, waardoor u een frisse en schone lucht in uw ruimte creëert. Het stof en de rook worden opgevangen om ervoor te zorgen dat uw ruimte voldoet aan uitstekende omstandigheden.

Veel mensen weten daarnaast niet dat airconditioning vier keer goedkoper is in gebruik dan een cv-installatie. Dit omdat elektriciteit meer warmte oplevert, en minder kost dan gas. Een warmtepomp (een ander woord voor airco) geeft direct verwarming, in tegenstelling tot de lokale warmte van een radiator, en warmt uw ruimtes vele malen sneller op.


Wij hebben inmiddels al "tig" Inventor airco's weggehangen en hebben hier een TOP ervaring mee! Zowel kantoren als thuissituaties hebben wij hiermee voorzien.

Niet alleen de kwaliteit maar ook de meest simpele functies zijn voor elke situatie fijn. een simpel voorbeeld, In de afstandsbediening zit een slimme sensor. Wanneer de Volg-Mij-functie wordt geactiveerd, synchroniseert de ingestelde temperatuur met de slimme sensor. De ingestelde temperatuur zal u volgen naar de ruimtes waar u en de afstandsbediening heen gaan. Dit zorgt voor extra comfort en energiebesparing.

Kwaliteit en Hygiëne, Een ultieme bescherming van de airconditioner wordt met de Golden Fin coating bereikt, vooral op plaatsen met een hoge luchtvochtigheid en corrosie, zoals industrie en kustgebieden. De Golden Fin corrosie werende coating van de warmtewisselaars van de binnen- en buitenunit beschermt tegen zilte lucht, regen en andere corrosieve elementen, waardoor de efficiëntie van de airconditioner en een lange levensduur verzekerd wordt. De Golden Fin coating van de binnenunit-warmtewisselaar zorgt ervoor dat u, dankzij zijn antibacteriële werking, kunt genieten van een perfect schone en gezonde lucht! 

Kortom, wij geloven in kwaliteit en deze hoeft niet altijd een hoofdprijs te kennen. Als Noya Installatietechniek iets aanbied betekend dat wij hierin geloven. Het is ook niet voor niets dat wij er per jaar "tig" aantallen plaatsen. Hieronder een paar voorbeelden daarvan.

Hieronder vind u een paar van de vele airco installaties die wij hebben uitgevoerd

Woonhuis Renesse


 Woonhuis Hoogvliet


3 Slaapkamers Airco in Dordrecht


Multisplit Kantoor pand Rotterdam Charlois


Split unit slaapkamer Hoogvliet

 Schoonheidssalon in Hoogvliet


Compleet woonhuis Rotterdam

 
E-mailen
Bellen