Caravan Airco/Warmtepomp inbouwservice

Airco in uw Caravan

Als een camper of caravan de hele dag in de brandende zon heeft gestaan, kan het binnen behoorlijk heet en benauwd worden. Veel mensen kunnen tijdens warme nachten niet of nauwelijks in slaap komen. Een airconditioning is daarom een veelgevraagd artikel onder de kampeerders. 

Wij monteren het meest ingebouwde bank airco's onder "ECO" montage, dit is een veelgevraagde variant, uiteraard zijn andere opties ook mogelijk. 

Heerlijk koel in uw camper of caravan

Een airco zuigt de warme lucht uit de camper of caravan, koelt en filtert deze en blaast vervolgens weer koude lucht in het voertuig. De airco koelt niet alleen de lucht, maar zorgt er ook voor dat de lucht wordt ontvocht. Dit geeft direct een koeler en frisser gevoel, zelfs zonder koeling.

Verwarming door airco

Er zijn ook airco’s verkrijgbaar die een mogelijkheid tot verwarmen hebben. Vanwege het grote interieur van een camper of caravan zijn deze airco’s vaak niet in staat om het hele interieur te verwarmen en daardoor meer geschikt als bijverwarming in het voor- en naseizoen.

Voordelen van een bankairco

Doordat de airco in het interieur wordt gebouwd, blijven de buitenmaten van het voertuig ongewijzigd. Het zwaartepunt wordt verlaagd, wat een gunstige invloed kan hebben op de rijeigenschappen van een caravan. Ook wordt het dak niet extra belast door het gewicht van de airco en het brandstofverbruik niet nadelig verhoogd.
Bij een bankairco hoeft u geen dakraam op te offeren voor montage en blijven de lichtinval en ventilatie ongewijzigd. De plaatsing van de uitstroomopeningen is flexibel en kan vrijwel op iedere plek in de caravan of camper. Dit bepaalt u helemaal zelf.

ECO Montage

Luxus Montage

Komfort Montage
 
E-mailen
Bellen