Vloerverwarming in verschillende varianten

Voor het verwarmen van particulieren en openbare gebouwen heeft de vloerverwarming trend zich doorgezet. Naast economische en milieuvriendelijke aspecten zijn ook behaaglijkheid en gezondheid belangrijke factoren, die voor een vloerverwarming pleiten. Mede door de enorme toename in lage temperatuur verwarming is heeft de ontwikkeling in vloerverwarming producten niet stil gezeten.

Wij kunnen vrijwel alle soorten en merken vloerverwarming aanbieden,  wel kijken wij altijd naar de juiste "match" tussen wens, woning en product. Freessysteem

Bij dit systeem liggen de buizen in uitgefreesde gleuven in de cementdekvloer. Het freessysteem verschilt van alle andere 


Tacker systeemplaten

Het leggen van de systeemplaten  is doelmatig, tijdbesparend en voordelig. 

eenvoudige plaatsing bij elke ruimtevorm, veilige montage van de verwarmingsbuizen door speciale laag bandweefsel, zuinig materiaalgebruik – kan worden gelegd zonder materiaalverlies door verzaging.

 

Droogbouw systemen

Droogbouwplaten met geringe opbouwhoogtes (25 mm of 30 mm) hebben vooral bij bestaande gebouwen of bij de sanering een goede naam.


Noppenplaat systeem

Het noppenplaat-systeem is optimaal geschikt voor ruimtes met allerlei soorten geometrie, alle gangbare soorten dekvloeren en past zich aan de individuele eisen van de nieuwbouw of renovatie aan. 

 
 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

 
E-mailen
Bellen