Wie zijn wij?

Met ruim 20 jaar ervaring in de installatiebranche is Lino Noya Mahn, "Noya Installatietechniek"  zeer ervaren in duurzame installaties, ventilatie en airconditioning. 

Na ruim 10 jaar ervaring als allround monteur in verwarming en airconditioning is Lino Noya de commerciële kant opgegaan en heeft hij 12 jaar veel technisch-commerciële ervaring opgedaan in de buitendienst  bij zowel technische groothandels als fabrikanten nationaal en internationaal in de installatie branche. Denk hierbij aan fabrikanten in aangepast (ergonomisch) sanitair, CV ketels, HVAC branche, en radiatoren fabrikanten.        

Noya installatie techniek is werkzaam voor particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen, vastgoed eigenaren, en zorginstellingen. Door het opgebouwde netwerk in de afgelopen jaren zijn wij ondertussen ook  "service partner" voor bepaalde fabrikanten.

Als het gaat om een leefbaar binnenklimaat en installatiewerkzaamheden bent u bij ons op het juiste adres.         

Onze persoonlijke benadering is waar wij ons in onderscheiden, wij denken graag met u mee en zullen ook altijd rekening houden met uw wensen en budget. 


Wij zijn gespecialiseerd in:

Duurzame installaties, Mechanische ventilatie, Ventilatiekanaal reiniging, Airconditioning,

Ergonomisch sanitair (Aangepast MIVA sanitair) 

 VVE :

Ook zijn wij inmiddels voor meerdere VvE's werkzaam. Denk hierbij aan het reinigen van centrale afzuigkanalen, en binnenshuis de kanalen en boxen reinigen en onderhouden.


Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 
E-mailen
Bellen